Lampin Grilli-Ravintola sai kehuja kebabistaan

Asuminen/Vapaa-aika

Ilta-Sanomien lukijat makutuomareina

Kebabia saa nykyään lähes joka pitäjästä. Lähi-idän ja Keski-Aasian keittiöistä Suomeen 80-luvulla rantautunut kebab sinnittelee yhä yhtenä maan suosituimmista pikaruoista, jota saa lähes joka pitäjästä. Ilta-Sanomat pyysi viime viikolla lukijoiltaan palautetta maan parhaista kebab -paikoista. Vaihtoehtoja tuli runsaat 300, joista yhtenä Toholammin grilli pääsi Ilta-Sanomien 54 paikkakuntaa kattavalle listalle.

”Mielestäni paras kebabpaikka on Toholammilla Lampin Pizza & Kebab. Käyn aina kun olen ohikulkumatkalla.” Näillä sanoilla kehuttiin Lampin grillin valmistamaa kebab -annosta.

Ei huono. Lampin grillin valmistama Kebabrulla, Kyllä maistuu.
Lampin grillin yrittäjäperhe sai kehuja Ilta-Sanomien lukijoilta. Kuvassa Sukru Karakas (oikealta), hänen vaimonsa Medine ja poika Mehmet. Kuvasta puuttuu perheen tytär Berfin. He ovat olleet Toholammilla yrittäjinä runsaat kolme vuotta.