Petteri Seppälä laajentaa

Asuminen/Kaikki uutiset/Työelämä

Kannuksessakin korjauspalveluja kotiin

Lampin Atkmies laajentaa toimintaansa ja tarjoaa nyt aktiivisesti palvelujaan Toholammin ja Lestijärven lisäksi Kannuksessa. Yrittäjä Petteri Seppälä sanoo, että tähän avautui hyvä mahdollisuus, kun löytyi sopiva työntekijä.

– Kannuslainen Mikko Remes on tulossa minulle töihin, ja se mahdollistaa palvelujen tarjoamisen entistä laajemmalle alueelle. Mikko luonnollisesti keskittyy palvelemaan kannuslaisia, jossa aivan selvästi on tällaiselle palvelulle kysyntää. Seppälä sanoo.

Mikko Remes valmistuu näinä päivinä datanomiksi.

– Meillä ei tällä hetkellä ole palvelupistettä Kannuksessa, mutta sellaisen perustamista on jo pohdittu, mutta katsotaan nyt ensiksi tämä alku. Meillä on Kannuksessa jo satakunta asiakasta, Seppälä kertoo.

Hän sanoo, että eläkeiässä oleville kotikäynnit ovat tärkeitä.

– Sen lisäksi, että korjaamme laitteen, voimme samalla opastaa sen käytössä. Niistä tapaamisista muodostuu usein antoisia hetkiä ja itsellekin jää hyvä mieli, kun huomaa, että on voinut todella auttaa. Usein on myös niin, että kun menemme korjaamaan esimerkiksi tietokonetta, katsomme siinä samalla myös tabletin ja älykännykän.

Petteri Seppälällä on Atk-alalla laaja yli 20 vuoden kokemus.

– Korjausten lisäksi me voimme avustaa oikeanlaisten laitteiden hankinnassa eli silloin siinä huomioidaan asiakkaan tarpeet.

Kannuslaisella Paula Jokelalla on tietokone  ja hän käyttää sitä päivittäin.

– Tietysti ilman muuta pitää olla Facebookissa ja minulla on myös sähköposti. Luen netissä lehtiä Ilta-Sanomista ja Keskipohjanmaasta alkaen. Pelaan myös muistipelejä ja kaikkea muutakin, Paula Jokela kertoo.

Hän sanoo, että aina joskus on tarvinnut tietokoneen trimmaamiseen apua. Se on hoitunut lähes naapurista, mutta nyt Paula Jokela näkee mukavana sen, että mahdollisiin vaikeampiin ongelmiin on mahdollisuus saada apua kotiin saakka.

– Tämä on todella hyvä asia, etenkin meille vanhemmille ihmisille. 

Jokela täyttää tänä vuonna 88 vuotta, mutta uskoo, että hän on saanut elämään mukavaa lisävireyttä tietokoneen kautta, kun voi olla esimerkiksi kauempanakin asuvien sukulaisten ja ystävien kanssa yhteydessä.

Ja taas kone pelittää. Petteri Seppälä (takana) laajentaa ja nyt tietokoneiden korjaukset hoituvat myös Kannuksessa, kun Mikko Remes aloittaa työt. Miehet pistäytyivät katsomassa Paula Jokelan konetta.