• Harri-Keskisipila.jpg
  Pelitilanne. Keskellä TU:n pelaaja/valmentaja Harri Keskisipilä.
 • vastustajan-maalilla.jpg
  Vastustajan maalilla.
 • eratauolla.jpg
  Erätauolla pääsee kokeilemaan.
 • Joukkuepeli.jpg
  Nyt hyökätään.

Salibandyssä sarjatauko

Vapaa-aika

TU:n syyskausi meni yli odotusten

Toholammin Urheilijoiden miehet pelaavat salibandya kakkosdivarissa. Kymmenen kierrosta on pelattu, ja syyskausi on takana. Joukkueen pelaaja/valmentaja Harri Keskisipilä on tyytyväinen porukan suorituksiin.

Hän sanoo, että hieman paremmalla tuurilla sijoitus sarjassa saattaisi olla vielä nykyistä parempi. Nyt TU on viidentenä 13 pisteellä. SB Paapat on lohkon kärjessä, mutta sillä on vain kolme pistettä enemmän kuin Toholammilla. Pisteen päässä ovat Nibacos Kokkolasta ja Himangan Pallo. Toisena sarjassa on MLT, jolla on 15 pistettä.

Viime lauantaina alkoi sarjatauko, joka kestää TU:n osalta 6.1. saakka. Tuolloin sen vieraaksi saapuu SPV ll.

Keskisipilä sanoo, että sarjatauko tuli hyvään saumaan, sillä osalla pelaajista on erilaisia vaivoja, joita voi nyt tauon aikana yrittää parannella. Joulun jälkeisen viikon joukkue pitää kokonaan taukoa harjoittelusta, mutta heti ensi vuoden puolella harjoitukset pyörähtävät taas normaalisti käyntiin.

Toholammilla yleisö on ottanut todella hyvin joukkueen omakseen. Katsojat ovat olleet innolla peleissä mukana.

Keskisipilä toivottaakin nyt faneille ja kaikille muillekin koko joukkueen puolesta oikein hyvää ja rauhallista joulua.

– Ensi vuoden alussa aloitetaan taas tositoimet. Siitä ilman muuta lähdetään, että olemme sarjassa vähintäänkin neljän sakissa silloin, kun ryhdytään hakemaan joukkueita, jotka pääsevät karsimaan noususta. 

Keskisipilä toivoo, että niin Nibacos kuin HiPakin olisivat samassa porukassa.

– Se tietäisi lisää keskipohjalaispelejä. Ne tuovat aina väkeä hyvin katsomoon ja niissä on aivan oma tunnelmansa. Siinä tunnelmassa on mukava pelata.