Sykäräisessä päivän pelit

Kaikki uutiset/Vapaa-aika

Nuoret haluavat lisää lani-tapahtumia

Toholammin Sykäräisessä alakouluikäisille järjestetty lani-tapahtuma veti hyvin väkeä. Järjestäjät laskivat, että päivän aikana  tapahtumassa kävi noin 60 nuorta. Tapahtuman käytännön organisaattori Petteri Seppälä kertoi, että nuoret olivat todella innostuneita.

– Mukana olleet olisivat halunneet myös yöpyä, mutta tällä kertaa siihen ei oltu varauduttu. Tällaisia verkkopelitapahtumia järjestetään Toholammilla varmasti alakouluikäisille jatkossakin. Kokemukset Sykäräisen osalta olivat hyvät, Petteri Seppälä totesi.

Sykäräisessä oli mukana niin tyttöjä kuin poikiakin. Paikalla oli myös kioski, josta sai ostaa välipalaa ja juomaa, jotta jaksoi pelata täyden päivän.

– Me lähdimme siitä, että päivän pitää olla hauska kaikille siinä mukana oleville. Niinpä nuorten täytyi pysyä määrätyssä ruodussa. Heti alkuun tehtiin sopimus, että joka rikkoo yhteisiä sääntöjä, hänen koneestaan katkaistaan virta, Petteri Seppälä avasi tapahtuman taustoja.

Keneltäkään ei päivän aikana ruutu mennyt pimeäksi.

– Me kävimme myös välillä ulkona happihyppelyllä, Petteri Seppälä huomautti.

Leevi  TiainenPatrik AhonenLeevi Olkkola ja Juuso Ruusila olivat ensimmäistä kertaa mukana tällaisessa tapahtumassa, mutta jo ensimmäisen tunnin aikana pojille oli syntynyt näkemys, että näitä pitää järjestää lisää.

– Kyllä me aika paljon pelataan. Se meidät tänne toi ja saa olla mukavassa porukassa, pojat tuumivat.

Leevi Tiainen (vasemmalta), Patrik Ahonen, Leevi Olkkola ja Juuso Ruusila tulivat heti ensimmäisen tunnin aikana käsitykseen, että tällaisia pelitapahtumia pitää järjestää
Kioskin antimia. Tuukka Kukkonen ei vielä itse osallistunut varsinaiseen tapahtumaan, mutta kioskista löytyi sopivaa ostettavaa.
Jatkoa. Petteri Seppälä veti Toholammin Sykäräisessä alakouluikäisille tarkoitetun lani-päivän. Nuoret toivoivat heti lisää tällaisia tapahtumia.